Založ si blog

Balzam na očné vrásky Dr. Nona pre ženy, mužov aj deti

Účinné látky: bioorganominerálny komplex (BOMK) z Mŕtveho mora, olej zo šípovej ruže, olej sezamový, olej z jojoby, vitamín E, rastlinný vosk.

 

EyeBalmBalzam na očné vrásky Dr. Nona má mimoriadne jemné zloženie, zaručuje odstránenie opuchov a kruhov pod očami, ktoré sú dôsledkom únavy, napätia, ochorenia, stresu alebo depresie. Výťažky z Mŕtveho mora zaručujú skľudnenie aj tej najcitlivejšej pleti, ktorá na bežnú kozmetiku reaguje podráždením a začervenaním.

Taktiež lieči príčiny týchto prejavov, spôsobených ochorením rôznych orgánov. Balzam navracia ženám aj mužom mladistvosť, odstraňuje vrásky, tonizuje mastnú pleť.

Vlastnosti Balzamu na očné vrásky Dr. Nona:

  • vyživuje pokožku okolo očí, dodáva jej pružnosť
  • odstraňuje jemné vrásky a predchádza ich vzniku
  • vybieluje pigmentové škvrny
  • zlepšuje zrak – lieči sivý a zelený zákal, krátko- aj ďalekozrakosť
  • pôsobí proti očnej únave, slzeniu po bezsennej noci alebo práci s počítačom
  • vhodný pri alergiách – odstraňuje slzenie očí a ich začervenalosť. Vhodné aplikovať okolo očí aj priamo do očí.
  • veľmi dobre hojí očný jačmeň a rýchlo odstraňuje bolestivosť
  • vhodný pre ženy, mužov aj deti (u detí pri liečení jačmeňa alebo zápale očiek či očných spojiviek, pri alergiách – slzení a začervenaní očiek)

Aplikácia: Po očistení pleti Pleťovým mliekom Dr. Nona nanesieme tenkú vrstvu Balzamu na očné vrásky Dr. Nona, aplikujte na navlhčenú pokožku na horné i dolné viečka. Aplikovať dva krát denne (ráno a večer), odporúčame masírovať krúživými pohybmi. Možné použiť na celú tvár.

Balzam na očné vrásky pre deti: Ja osobne nepovažujem tento názov krému za najvhodnejšie zvolený, pretože jeho účinky ďaleko presahujú len odstránenie vrások. Pleť dokonale vyživuje, hydratuje a zjemňuje a to u všetkých vekových kategórií. Je to najjemnejší očný krém aký poznám, hociktorý iný mi spôsoboval začervenania pri aplikácii na horné viečka, len tento nie. Je vhodný aj pre bábätká a malé detičky, keď majú akékoľvek problémy s očkami, vynikajúco sa osvedčil napr. pri odstraňovaní jačmeňa, dokonca predchádza ich opakovaným návratom.

Aplikácia priamo do očí: Balzam na očné vrásky môžete aplikovať aj priamo do očí, nespôsobuje štípanie, len chvíľu budete rozmazane vidieť. Má blahodárne účinky na najrôznejšie choroby očí.

 

NEOBSAHUJE PARBÉNY! Vhodný aj na citlivú a alergickú pokožku! 

 

Skúsenosti našich zákazníčok

pomohol na vrásky aj na jačmeň

Ut, 04/11/2014 – 14:11 poslal zdenka78.

Mám už 36 rokov a prvé vrásky, hlavne mimické sa už objavili. Vďaka pravidelnému používaniu tohto krému sa krásne vyhladili a robí mi veľkú radosť, že mi hádajú o 10 rokov menej. V poslednej dobe som tiež často trpela na jačmeň na oku, vyhodil sa aspoň raz za mesiac. Bolo to nepríjemné mať tak často opuchnuté, červené a bolestivé oko. Tak ma napadlo, že ten krém začnem používať aj na ten jačmeň. Čuduj sa svete, bolestivosť za krátko prešla a jačmeň sa vyhojil oveľa rýchlejšie ako zvyčajne a odvtedy sa neobjavil ani raz. Tie minerály z Mŕtveho mora sú fakt zázračné. Odteraz si týmto krémom potieram nielen okolie očí, ale aj horné a dolné viečka, troška krému si dám aj priamo do oka. Vôbec neštípe, a to ja mám veľmi citlivé oči! Zdenka z Popradu

dead sea

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 2 – Ako si zrýchliť metabolizmus

26.01.2015

Ľudia sa nerodia s rovnako rýchlym metabolizmom. Možno aj vy poznáte vo svojom okolí niekoho, kto môže jesť čo chce, kalorické jedlá, sladkosti vo veľkom množstve a nepriberie ani vo vyššom veku. Málokto má ale to šťastie, väčšina z nás vekom priberá, metabolizmus sa spomaľuje, kilá sa lepia. Obézni ľudia sa radi vyhovárajú na gény a spomalený metabolizmus, nie [...]

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 1 – Príčiny nadváhy

23.01.2015

Kto chce schudnúť, nemal by sa o to pokúšať hladovaním či držaním najrôznejších diét. Je to doslova cesta do pekla a čím väčšie zamotávanie sa v bludnom kruhu rýchlej straty hmotnosti s následným ešte väčším pribratím na váhe. Áno, ide o starý známy jojo efekt, ktorému by sme sa mali určite vyhnúť, ak si nechceme úplne pokaziť metabolizmus. Keď si ho totiž [...]

Ako si zvýšiť imunitu – návrat k prírode 2

20.01.2015

Pokiaľ ste prežívali detstvo pred viac ako tridsiatimi rokmi, možno si pamätáte na kult vitamínu C. Samozrejme, už vtedy poznala veda aj ostatné vitamíny, k obyčajným ľuďom sa však informácie o ich význame príliš nedostávali. Zato „céčko“ bolo vnímané ako najdôležitejšia živina. Deti od rodičov i učiteľov počúvali historky o úbohých námorníkoch [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 236708x
Priemerná čítanosť článkov: 7890x

Autor blogu