Založ si blog

Tip na darček pre atopika – Kozmetika z Mŕtveho mora

Ekzém je nepríjemné ochorenie, ktoré dokáže potrápiť každého človeka. Vysušuje kožu, spôsobuje tvorbu šupín a môže vytvárať až pluzgiere. Atopický ekzém môže byť alergického aj nealergického pôvodu. Na oba typy výborne pomáhajú produkty z Mŕtveho mora Dr. Nona. Rovnako dobre hojí aj kontaktný ekzém. Ponúkame vám výhodný balíček pre atopika z Mŕtveho mora.

atopik1

 

Dynamický hydratačný krém Dr. Nona

Asi každý atopik vie, že ekzém je dôležité stále mastiť a hydratovať. Na to veľmi dobre poslúžiDynamický hydratačný krém Dr. Nona, ktorý nielen hĺbkovo hydratuje pokožku, ale jej aj dodáva liečivý bioorganominerálny komplex z Mŕtveho mora a živé archebaktérie, ktoré pôsobia ešte liečivejšie ako iba obyčajný hydratačný krém.
Balenie: 50 ml

Obklady z vody Mŕtveho mora Dr. Nona

Najblahodárnejšie na ekzém pôsobia Obklady z vody Mŕtveho mora. Dokážu upokojiť pokožku a výrazne znížiť začervenanie a svrbenie už po jednom použití. Pri pravidelnom používaní úplne odstránia ekzém do týždňa a potom stačí prikladať obklady už len z času na čas.
Balenie: 15 obkladov

Gonseen Dr. Nona (čaj)

Čaj Gonseen je silný antioxidant a má zázračnú schopnosť liečiť alergie, teda aj ekzém. Vylúhované vrecúška čaju nevyhadzujte, ale prikladajte si ich na postihnuté miesta a urýchlite tým hojenie ekzému.
Balenie: 24 vrecúšok

Kúpeľové soli Mŕtveho mora Dr. Nona

Každý vie, že more a hlavne Mŕtve more má veľmi blahodárny účinok na všetky kožné problémy, vrátane ekzémov. Vy teraz nemusíte cestovať tak ďaleko a liečivé účinky Mŕtveho mora si môžete urobiť vo vašej vani. Pravidelne sa kúpte v soliach z Mŕtveho mora a za krátko nebudete vedieť, že ste nejaký ekzém mali.
Balenie: 1,2 kg (4x 300g)

Balíček pre atopika z Mŕtveho mora

Všetky produkty Dr. Nona obsahujú bioorganominerálny komplex s množstvom minerálov z Mŕtveho mora a živé archebaktérie, ktoré majú na pokožku omladzujúci a blahodárny vplyv.Archebaktérie prenikajú cez pokožku do krvného obehu a značne zvyšujú bunkovú imunitu na genetickej úrovni. Následne sa mobilizujú všetky obranné sily organizmu a nastáva rýchlejšia obnova životných síl. Zložením mikroelementov je voda Mŕtveho mora identická s lymfou a krvou človeka.

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 2 – Ako si zrýchliť metabolizmus

26.01.2015

Ľudia sa nerodia s rovnako rýchlym metabolizmom. Možno aj vy poznáte vo svojom okolí niekoho, kto môže jesť čo chce, kalorické jedlá, sladkosti vo veľkom množstve a nepriberie ani vo vyššom veku. Málokto má ale to šťastie, väčšina z nás vekom priberá, metabolizmus sa spomaľuje, kilá sa lepia. Obézni ľudia sa radi vyhovárajú na gény a spomalený metabolizmus, nie [...]

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 1 – Príčiny nadváhy

23.01.2015

Kto chce schudnúť, nemal by sa o to pokúšať hladovaním či držaním najrôznejších diét. Je to doslova cesta do pekla a čím väčšie zamotávanie sa v bludnom kruhu rýchlej straty hmotnosti s následným ešte väčším pribratím na váhe. Áno, ide o starý známy jojo efekt, ktorému by sme sa mali určite vyhnúť, ak si nechceme úplne pokaziť metabolizmus. Keď si ho totiž [...]

Ako si zvýšiť imunitu – návrat k prírode 2

20.01.2015

Pokiaľ ste prežívali detstvo pred viac ako tridsiatimi rokmi, možno si pamätáte na kult vitamínu C. Samozrejme, už vtedy poznala veda aj ostatné vitamíny, k obyčajným ľuďom sa však informácie o ich význame príliš nedostávali. Zato „céčko“ bolo vnímané ako najdôležitejšia živina. Deti od rodičov i učiteľov počúvali historky o úbohých námorníkoch [...]

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 237826x
Priemerná čítanosť článkov: 7928x

Autor blogu