Reishi káva – zdravá káva bez vedľajších účinkov

16. novembra 2014, bionk, Zdravá káva

RR_kavaOriginálna Reishi káva je káva lahodnej chuti, ktorá vďaka až 2% podielu extraktu huby Reishi (Ganoderma lucidum) má priaznivé účinky na ľudský organizmus. Reishi káva nemá vedľajšie nežiadúce účinky známe pri užívaní klasickej kávy – prekysľovanie organizmu, dehydratácia, odvápňovanie, vysoký obsah kofeínu.

Aj napriek mnohým štúdiám potvrdzujúcim pozitívne účinky klasickej kávy na ľudský organizmus, pravidelné pitie klasickej kávy prináša tieto riziká:

Oproti klasickej káve Reishi káva obsahuje hubu REISHI, má znížený obsah kofeínu, pričom aj samotná káva je zdrojom množstva antioxidantov a minerálnych látok. Vďaka tomu užívanie Reishi kávy nenesie riziká známe pri užívaní klasickej kávy.

Účinky Reishi kávy na ľudský organizmus:

Káva je vynikajúcim spoločníkom pri stretnutí s priateľmi, posedení doma alebo v práci. Stala sa neoddeliteľnou súčasťou každodenného života miliónov ľudí. Za posledné storočia sa premenila z luxusného nápoja na nápoj každodennej spotreby.
Existuje veľa názorov na to, ktorá káva je najlepšia. Pravdu majú zrejme tí, ktorí tvrdia, že najlepšia káva je tá, ktorá nám chutí najviac a zároveň posilňuje naše zdravie.

Ľudia snažiaci sa dodržiavať zdravý životný štýl často zmenia mnohé stravovacie návyky, no nevedia sa zbaviť každodenného pitia kávy. S Reishi kávou to nie je potrebné, práve naopak. Pravidelné užívanie Reishi kávy prospieva k posilneniu zdravia a je súčasťou zdravého životného štýlu.

Reishi káva sa doporučuje aj ľuďom s vysokým krvným tlakom či tráviacimi problémami, ktorí si takto môžu dopriať niekoľko šálok kvalitnej kávy bez vedľajších nežiadúcich účinkov.

Zdravá káva Red Reishi