Založ si blog

Biolampa Biostimul – zdravie pre celú rodinu

Čo je biolampa?

Biolampa je prístroj, ktorý sa používa pri fototerapii. Fototerapia, alebo liečba svetlom využíva elektromagnetické účinky na organizmus. Využíva sa viditeľná časť svetla i neviditeľná (ultrafialová a infračervená).

Bežné svetlo (zo slnka, zo žiarovky…) kmitá vo všetkých smeroch. Biolampa ich dokáže usmerniť tak, že všetky lúče smerujú len jedným smerom a to vytvára žiadaný efekt, svetlo, ktoré lieči. Volá sa to polarizované svetlo a dokáže preniknúť pod kožu 4,5 až 6 cm hlboko. Lieči samotné bunky a to nielen v mieste aplikácie, ale po celom tele.

biolampa-biostimul-bs-303-svitiAko biolampa funguje

Technológia biolampy vychádza z vlastností LASERU (lineárne polarizované svetlo). Jeho vlastnosti umožňujú vznik potrebnej energetickej sily na malú plochu. Pri styku so živým tkanivom tak pôsobí na podporu zdravého vývoja bunkových štruktúr. Tento efekt biolampy sa nazýva BIOSTIMULÁCIA.

Laser nie je pre domáce použitie vhodný, môže byť nebezpečný, patrí len do rúk odborníkom. Biolampa využíva vlastnosti laseru, ale v nižšej, a teda bezpečnej miere. Dokázalo sa, že na priebeh biostimulácie má zásadný vplyv polarizácia, ktorá nepredstavuje žiadne riziko. Výsledkom výskumu je jednoduchší, lacnejší a rovnako účinný zdroj svetla – BIOPTRONOVÁ lampa – biolampa.

Svetelná terapia

Svetelná terapia má jedinečnú schopnosť prirodzene aktivovať samoliečebný potenciál ľudského organizmu. Včasná a správna aplikácia môže znížiť celkovú spotrebu liekov, zmierniť nežiadúce a vedľajšie účinky chemických preparátov, alebo nebezpečie návyku. Vďaka výnimočnému potenciálu svetelnej terapie sa znižuje záťaž organizmu a postupne sa posilňuje celý imunitný systém. Liečebné polarizované svetlo biolámp má schopnosť cieleného prieniku do hlbších štruktúr tkanív (vďaka polarizácii), preto nepôsobí len ako zdroj povrchového tepla. Svetelná energia pri prieniku do tkaniva vyvoláva fotochemické zmeny – veľmi významné.

Rozdelenie podľa účinku

Biolampa má tieto tri základné účinky:

  • analgetický – potlačenie bolesti
  • protizápalový – aktivácia prirodzených faktorov: rozšírenie ciev, urýchlenie látkovej výmeny, zosilnenie reakcie vlastného imunitného systému organizmu
  • biostimulačný – podporuje a urýchľuje obnovu a zdravý vývoj buniek a poškodených tkanív

Biostimulácia biolampou pôsobí na rôznych úrovniach organizmu:

  • subbunkové – spôsobuje stereochemické zmeny molekúl, urýchľuje syntézu kolagénu a bielkovín, výmenu kyslíka a antitoxický účinok
  • bunkové – zvyšuje potenciál elektrického pola buniek, mení potenciál bunkovej membrány, zlepšuje znovuoživenie tkanív atď.
  • tkanivá – mení hodnotu pH medzibunkovej tekutiny
  • organizmus – vedie k zlepšeniu a udržaniu zdravia a telesnej odolnosti

Biolampa sa dá použiť na rôzne zdravotné problémy: použitie biolampy

Dávajte si pozor na lacné a neúčinné napodobeniny biolámp!

Robia potom zlé meno všetkým biolampám, pretože požadovaný efekt u klienta sa nedostaví a ten rozpráva o biolampách ako o neúčinných veciach všeobecne ďalej svojim známym a priateľom. Ako rozpoznáte skutočnú biolampu od napodobeniny? Je viac spôsobov. Pýtajte sa najskôr na značku, najúčinnejšie a najznámejšie na trhu sú práve značky Bioptron Zepter a Biostimul Biotherapy. Už som sa som stretla aj s biolampami, ktoré nemali žiadne meno. Označujú ich jednoducho len „biolampa“. Nič viac sa o ich pôvode nedozviete, ani kto ich vyrába. Ďalej, žiadajte certifikáty! Každá biolampa je liečebný prístroj, musí mať o tom certifikát a dobré biolampy zvyknú mať certifikátov viac. Okrem toho, najlepšie značky sa zúčastňujú výstav a súťaží a tie úplne najlepšie vyhrávajú ceny. Najlepšia biolampa na trhu je jednoznačne Biostimul, zoznam jej certifikátov sa každým rokom rozrastá. Pozrite si jej certifikáty a ocenenia. Na výstavách konaných každý rok v Inchebe s názvom Inpharmed zameraných na liečebné prístroje vyhráva takmer každý rok prvú cenu s názvom Zlatá Incheba.

Najpredávanejšie biolampy Biostimul:

biolampa Biostimul BS 103 základná biolampa

biolampa Lienka Babulienka BS 103 základná biolampa pre deti

biolampa Biostimul BS 303 biolampa s rozšírenými účinkami, o 70% účinnejšia

biolampa Lienka Babulienka BS 303 biolampa s rozšírenými účinkami, o 70% účinnejšia pre deti

Biostimul_miminkoSkúsenosti

Veľa ľúdí vrátane známych športovcov má s biolampou Biostimul dobré skúsenosti, môžete si prečítať tu: skúsenosti biolampa

Fotodokumentácia

Fotodokumentáciu liečby biolampou Biostimul si môžete pozrieť tu: fotodokumentácia biolampa

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 2 – Ako si zrýchliť metabolizmus

26.01.2015

Ľudia sa nerodia s rovnako rýchlym metabolizmom. Možno aj vy poznáte vo svojom okolí niekoho, kto môže jesť čo chce, kalorické jedlá, sladkosti vo veľkom množstve a nepriberie ani vo vyššom veku. Málokto má ale to šťastie, väčšina z nás vekom priberá, metabolizmus sa spomaľuje, kilá sa lepia. Obézni ľudia sa radi vyhovárajú na gény a spomalený metabolizmus, nie [...]

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 1 – Príčiny nadváhy

23.01.2015

Kto chce schudnúť, nemal by sa o to pokúšať hladovaním či držaním najrôznejších diét. Je to doslova cesta do pekla a čím väčšie zamotávanie sa v bludnom kruhu rýchlej straty hmotnosti s následným ešte väčším pribratím na váhe. Áno, ide o starý známy jojo efekt, ktorému by sme sa mali určite vyhnúť, ak si nechceme úplne pokaziť metabolizmus. Keď si ho totiž [...]

Ako si zvýšiť imunitu – návrat k prírode 2

20.01.2015

Pokiaľ ste prežívali detstvo pred viac ako tridsiatimi rokmi, možno si pamätáte na kult vitamínu C. Samozrejme, už vtedy poznala veda aj ostatné vitamíny, k obyčajným ľuďom sa však informácie o ich význame príliš nedostávali. Zato „céčko“ bolo vnímané ako najdôležitejšia živina. Deti od rodičov i učiteľov počúvali historky o úbohých námorníkoch [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 237866x
Priemerná čítanosť článkov: 7929x

Autor blogu