Založ si blog

TDP lampa GouGong – liečivé minerály

To, že naše telo potrebuje minerály, je všeobecne známe. Avšak to, že tieto minerály môžu účinkovať aj zvonku a prostredníctvom určitých elektromagnetických vibrácií podnecovať k samouzdraveniu, bolo objavené len prednedávnom v Číne. Nový riaditeľ starej tehelne v blízkosti mesta Chongqing v centrálnej Číne rýchlo spoznal nepríjemné pracovné podmienky vo svojom závode a veľmi sa obával možných zdravotných následkov svojich pracovníkov pri prácach, ktoré museli denne vykonávať počas desaťhodinovej fyzicky namáhavej práci so zastaranou technikou, primitívnymi ochrannými pracovnými pomôckami, nízkej hygiene, v špine a blate. Budova si vyžadovala sanáciu. Artritída, reuma alebo iné ochorenia, ktoré súvisia s takouto prácou, sa tu obvykle nevyskytovali.

Zriedkavý fenomén v starej tehelni

Keď si v 70-tych čínske úrady porovnali chorobnosť závodov, boli výsledky v tejto tehelni prekvapivé. Chorobnosť zamestnancov bola prekvapivo nízka. Nevysvetliteľný fenomén, ktorý zaujímal aj čínsku vládu. Vyzvali príslušné ministerstvo, lekári, technici a fyzici to mali objasniť. S objednávkou od najvyššej vlády prišiel výskumný tím do fabriky. Ako vedúci bol menovaný Dr. Gou Wenbin, skúsený lekársky technik v krajine. Keď sa pýtali starších zamestnávateľov, dostali rovnaký výsledok: u zamestnancov sa nevyskytovalo žiadne ochorenie, ktoré by sa dalo očakávať v súvislosti s ich prácou. Rovnaké správy získali aj z rôznych baní centrálnej Číny. Rovnako sa zistilo, že sa medzi zamestnancami nevyskytovali ani žiadne ochorenia na rakovinu. Ďalším fenoménom bolo aj to, že zamestnanci tehelne mali pomerne dlhú priemernú dĺžku života oproti ostatnému obyvateľstvu v danej oblasti. Tepelné žiarenie v celej fabrike sa zmeralo spektrometrom. Rovnako rozanalyzovali aj čiernu hlinu na pásových dopravníkoch pecí. V oblasti vypaľovacej pece ukázal merací prístroj veľmi silné, jedinečné spektrum s rozsahom vlnových dĺžok 2 až 25 mikrometrov.

gougongRozohriate minerály

Meraniami, ktoré výskumníci vykonali počas takmer 2 rokov na pracoviskách a v neďalekom kameňolome, bolo možné tento zriedkavý fenomén vysvetliť. Výskumná správa pre čínsku vládu bola hotová. Tím objavil, že v čiernej hline uloženej okolo vypaľovacích pecí sú obsiahnuté stopy 33 minerálov v 43 chemických zlúčeninách, ako sa vyskytujú v ľudskom tele a sú predpokladom stabilného zdravia. Hlavné zložky sú železo, selén, mangán, zinok, kobalt, nikel, meď, kadmium. Páľavou z pecí sa tieto minerály vysoko nahrievali a vysielali elektromagnetické vlny, ktoré dokázalo ľudské telo mimoriadne dobre absorbovať a vyvolávali biologické efekty. Tento rozšírený infračervený rozsah dodáva teplo, ktoré sa hlboko rozširuje do tela. Veľmi dobre ho absorbujú bunky pod pokožkou, preto je tento tepelný efekt pri takýchto infračervených vlnách oveľa rozsiahlejší. Prírodovedeckými pokusmi bolo potom možné tento záhadný fenomén vysvetliť.

Liečivá platňa

Výskumníci zo Silicate Resarch Inštitútu v Chongqingu, ktorí sa podieľali na výskumne, plánovali, aby mohli všetci ľudia terapeuticky využívať pozitívne vlastnosti a začali pracovať na vývoji prístroja tepelnej terapie založeného na mineráloch. Po nákladných štúdiách inžinierov pre náuku o materiáloch v laboratóriách, lekármi v nemocniciach a klinikách v celej krajine nakoniec vznikla elektroterapeutická TDP-lampa, ktorá mala špeciálnu platňu s chemickými a fyzikálnymi vlastnosťami hliny zo starej tehelne. 33 rôznych kremičitanov sa nanieslo na špeciálnu keramickú platňu a skombinovalo sa s elektrickým výhrevným telesom. Liečivé tepelné žiarenie teraz môžu využívať lekári, terapeuti, liečitelia, maséri ale aj súkromné osoby na domáce použitie. Koncom roku 2006 sa ukončili na viacerých klinikách výskumy, ktorými sa určilo lepšie pôsobenie TDP-lampy v spojení s rôznymi bylinkovými zmesami, ktoré boli vyvinuté na chrbát, ruky, krk, kĺby a prsia.

Ako TDP-lampa pracuje

Označenie TDP je skratkou čínskeho názvu „Teding Diancibo Pu“, čo sa dá preložiť ako „špeciálne elektromagnetické spektrum“. S originálnou TDP-lampou je možné liečiť početné ochorenia. Kľúčovou časťou originálnej TDP lampy je už spomínaná povrstvená platňa z kryštáľov minerálov. Keď sa platňa nahreje na určitú teplotu (cca 280° C), vyžaruje jedinečné bio-spektrum elektromagnetických vĺn v rozsahu 2-25 mikrónov, ktoré dokáže ľudské telo absorbovať. Špeciálny druh minerálov produkuje obzvlášť liečivé teplo. Toto podporuje mikrocirkuláciu a látkovú výmenu v tele, posilňuje imunitný systém a cielene uľaví od krátkodobých a dlhodobých bolestí.

Tieto vibrácie produkujú biochemické reakcie stimuláciou rezonancie biologických molekúl buniek a bunkových tkanív, tak že sa opäť obnoví prirodzená rovnováha. Tým sa zlepší prekrvenie a zásobovanie buniek. Tento efekt sa docieli, keď sa priamo nahrievajú postihnuté oblasti.

Táto prirodzená liečebná metóda nemá žiadne vedľajšie účinky, keďže sa zakladá predovšetkým na samoregulácii tela. Pozitívne buduje biofrekvenciu ľudského tela a tak je vhodná pre lekárov, liečiteľov, fyzioterapeutov a kliniky, ale aj na domáce použitie, keďže prístroj sa veľmi ľahko obsluhuje. Zdravie prostredníctvom harmónie – moderná západná civilizácia sa má čo učiť o zdraví z tisíc roko
v starého východného učenia. Zdravie sa musí brať do úvahy ako celok a súvisí s našimi celkovými životnými pocitmi. V rade je to len na nás, docieliť harmóniu v ľudskej, duševnej a duchovnej oblasti. V čínskom myslení predstavuje harmónia zdravie. A platí aj opačne: zdravie je harmónia, je rovnomerne plynúca životná energia, je zdravie.

Ukážky liečby kožných chorôb a jaziev pomocou TDP lampy

TDP lampa

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 2 – Ako si zrýchliť metabolizmus

26.01.2015

Ľudia sa nerodia s rovnako rýchlym metabolizmom. Možno aj vy poznáte vo svojom okolí niekoho, kto môže jesť čo chce, kalorické jedlá, sladkosti vo veľkom množstve a nepriberie ani vo vyššom veku. Málokto má ale to šťastie, väčšina z nás vekom priberá, metabolizmus sa spomaľuje, kilá sa lepia. Obézni ľudia sa radi vyhovárajú na gény a spomalený metabolizmus, nie [...]

Ako zdravo a natrvalo schudnúť 1 – Príčiny nadváhy

23.01.2015

Kto chce schudnúť, nemal by sa o to pokúšať hladovaním či držaním najrôznejších diét. Je to doslova cesta do pekla a čím väčšie zamotávanie sa v bludnom kruhu rýchlej straty hmotnosti s následným ešte väčším pribratím na váhe. Áno, ide o starý známy jojo efekt, ktorému by sme sa mali určite vyhnúť, ak si nechceme úplne pokaziť metabolizmus. Keď si ho totiž [...]

Ako si zvýšiť imunitu – návrat k prírode 2

20.01.2015

Pokiaľ ste prežívali detstvo pred viac ako tridsiatimi rokmi, možno si pamätáte na kult vitamínu C. Samozrejme, už vtedy poznala veda aj ostatné vitamíny, k obyčajným ľuďom sa však informácie o ich význame príliš nedostávali. Zato „céčko“ bolo vnímané ako najdôležitejšia živina. Deti od rodičov i učiteľov počúvali historky o úbohých námorníkoch [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 238113x
Priemerná čítanosť článkov: 7937x

Autor blogu